Pon-Træf d.12. august 2006

 

Så kom dagen for vores årlige pon-træf. Skyerne lå tungt og mørke på himlen. Regnen silede ned og havde gjort det hele morgenen. Spændende var det at se hvor mange af de tilmeldte der ville komme. Nervøsiteten blev afløst af glæde da den ene bil efter den anden ankom til Anita`s ejendom på Fyn. 18 hunde og 32 mennesker havde trodset vejret og kom alligevel.

Hundene/familierne kom henholdsvis fra  Jylland – Langeland – Fyn – Sjælland og Sverige.

Mange nye ansigter og hunde er kommet til det sidste år. Deriblandt 2 Ponner fra Polen 1 fra Frankrig og 1 fra Sverige.

Alle gik straks i gang med at rejse telte og dække op til morgenkaffe. Hundene startede med at hilse på hinanden hvorefter de blev sluppet løs i indhegningen. Vi sad ca. en times tid og lærte hinanden at kende.

Lille Nicky på 7 mdr. tændte trods regnen straks på den 2 år ældre Philana – og kunne slet ikke forstå hvorfor hun ikke ville tage hans amourøse tilnærmelser alvorligt.

Som ved et mirakel holdt regnen op og Anita trådte nu i sine professionelle sko. Anita er ejer af en stor dejlig lukket Agilitybane og alle hunde og deres ejere fik en kort lektion i spring – poser - broer og tunneler hvorefter det nu var op til hver enkelt at vise deres evner og formåen. Dette udløste megen stress – sved men også megen dejlig latter.

Kun en enkelt lille kontrovers så vi mellem to hanhunde som til dagligt bor under samme tag, Sigurd mente at Anton tog al opmærksomheden fra deres menneskemor Rikke og især fordi Anton nu lige ville vise hvor dygtig han var til at springe.

Herefter fik hundene igen lov til at løbe frit omkring inden Anita efter ½ times pause atter fik fat i hele forsamlingen.

Nu gjaldt det Rally-Lydighed. – som alle mente var lærerigt og sjovt.

Nu kom frokosten på bordet. Adresser og telefonnumre blev udvekslet. Sjove historier om vores hunde blev fortalt. Pelsproblemer samt årsag til misfarvning og rød hud mellem trædepuderne især om vinteren blev diskuteret. En shampo ved navn Nizoral 1% havde Pandie`s  ejer brugt og med godt resultat. Denne shampo kan købes på apoteket og bruges direkte på huden uden afskylning.

Da frokosten var spist hentede Anita sin Border Colli Sean og gav en lille opvisning i hvor dygtig Sean var til at drive og hyrde får. Alle stod helt stille udenfor indhegningen og så på. Kun ikke 14 mdr. gammel Giovanni som helt sikkert mente at han var lige så god som Sean hvis blot han fik lov til at komme ind til fårene. Sean ænsede ham slet ikke og fortsatte sin opvisning.

En dejlig dag blev det – hvorfor jeg her takker jer alle for en rar og positiv stemning. Ligeledes en stor tak til Anita som lagde hus til.

Jeg håber at se lige så mange til næste år

Kærlig hilsen Susanne

 

 

     

 

 

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

 

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge Click to enlarge

 

Click to enlarge

Click to enlarge Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

 

Click to enlarge

Click to enlarge Click to enlarge

Click to enlarge

Click to enlarge

 

 

                         

 

Copyright © Kennel Pon-Joy 1994
Webdesign
Susanne Schou

Update 2013-07-22